jueves, 13 de febrero de 2014

DIETES EQUILIBRADES

En este article anem a parlar d'una alimentació equilibrada. Per una part parlarem d'una dieta més habitual en la gent i per l'altra parlarem de la que utilitzen els culturistes ,sempre que utilitzen tant una dieta com l'altra és molt important fer esport, ja que el resultat serà millor .
El truc d'una dieta sana és no mesclar els aliments, és a dir, per un costat tenim : mantega, llet sencera, formatges grassos, salsitxes, bacon, pa i arròs blanco.. per un altre costat: lactis desnatats, formatges frescos, xocolate, plátanos,kiwis, porc, huevos.. i finalment verdures, fiambres, carns..





Ací vos deixem una dieta equilibrada per a perdre pes i mantindre't en forma:
Desdejuni: un got de llet amb special K o un suc de taronja a poder ser natural
Esmorzar: una peça de fruita o sanwit integral amb titot , formatge fresc, pernil..
Menjar: pit de pollastre, vedella o peix, verdures..
Berenar: una peça de fruita , iogurt..
Sopar: peix , pollastre , verdura...
És recomanable beure 2L d'aigua al dia.

D'altra banda els culturistes per a guanyar pes solen menjar de 6 a 7 vegades al dia, cada 2 hores i mitja o 3, en cada menjar uns 50gr de protreïnes.
Les fonts de protreines són: Pollo,pescado,atún,ternera,carne de cerdo,buey,claras de huevo,fiambre de pit de titot i alguns carbohidrats com: arroz,pan integral,pasta,frutos secs,fruta i anous.
Esta és una de les dietes que pot emprar un culturista:
Desdejuni: 4 clares d'ou mesclaràs amb un suc, 200gr de mató, una tassa de copps d'avena amb llet o fruita, dos peces de pa integral , un got de llet.
Esmorzar: batut de proteinas,una o dos creïlles al forn, un iogurt,300 gr de pechiga de pollo,200 gr d'arròs bullit,una tassa de suc.
Berenar: dos sanwit de titot amb crema de cacahuet,90gr de fruits secs.Antes entrenar : una tassa de suc gran amb proteetes carbohidrats, 2 peces de fruita. Després está el que s'anomena post entreno que t'has de prendre:batut de proteínes,carbohidrats, una cullerada de mel.
Sopar: una amaniolagran , 250gr de carn, pa integral i abans de dormir dos iogurs i tres clares d'ous pasteuritzades amb un suc o llet.









Com podeu observar són dietes completament diferents , ja que cada una té el seu procediment i servix per a coses diferents. Esta desmostrat que qui seguix una dieta equilibrada i practica esport obté un major resultat que qui fa només una de les dues coses.

Cada persona practica el esport que li agrada per exemple: a mi m'agrada tot tipus d'esports, per això vaig a un gimnàs on sòl fer classes de zumba,spinning,aerobox,pumb.. però també m'agrada anar-me'n a córrer de tant en tant i adore el volleyboll.
Sin embargo, a la meua amiga Rossana no li flama l'atenció i no sol practicar molt, ja que ha ella li agrada mes caminar. 
Però bo cada una fa el que vol i el que pot.

Espere que este article vos ajude per a començar a cuidar-vos a banda de tindre una alimentació adequada per a començara a practicar esport ja que és molt bo per a la salut, però sempre amb precaució i sense passar-se perquè els escesos són roïns.



No hay comentarios:

Publicar un comentario