viernes, 29 de noviembre de 2013

CHIPA GUAZU

Esta menjar és típic de Paraguay ,se sol cuinar amb carn torrada. Els ingredientes són per a quatre persones.
Les ingredients són:
- Dacsa x 500 gram.
- Ou x 5 unitat.
- Formatge x 300 gram.
- Ceba x 1 unitat.
- Llet x 1/2 litre.
- Oli x 125 gram.

Mode d'elaboració:
-Triturar la dacsa amb la llet.
-Cuinar la ceba amb l'oli durant 5 minuts.
-Unir els ous amb el formatge, agregar la ceba, la llet.
-Donar-li punt de sal i pebre. Possar en una safata amb oli i portar al forn durant 45 minuts.

Després de traure-ho del forn, mantindre-ho fora durant alguns minuts perquè es vaig refredar. Després servir amb qualsevol menjar que hages cuinat com substitutiu del pa.


Prova-ho esta molt bo! (:


No hay comentarios:

Publicar un comentario