jueves, 27 de febrero de 2014

     
                                   VORI VORI

És una dels suques mes tradicionals de Paraguai.
Ingredients: per al caldo: pollet de camp. verdures com: Carlota, enceba , tomaca, jolivert, pimentó roig i verd. Per a la masa": fareta de dacsa, formatge i un poc d'oli. "Mode de preparació: Per al caldo, fregir el pollet de camp, trozear la verdura ben picada i afegir al pollet i sofregir-lo tot, afegir sal a gust i prou aigua calent perquè el pollet és cuine molt be. Deixar bullir fins que este tot molt be cuinant. Mentres en un bol preparar la massa: tirar la fareta de dacsa, fer un buit la tirar l'oli, formatge ratllat, i amb una cullera agafar un poc de caldo i anar mullant la massa fins a convertir una massa sòlida. Una vegada tira la massa, formar boletes i afegir al caldo. I llest per a servir.
!Prova-ho esta per a xuplar-se els dits!





No hay comentarios:

Publicar un comentario